קבלת הערות לסקיצה (כמעט) סופית מאדריכל
היי לכולם,
ביצענו מספר סקיצות עם האדריכל שלנו לבניית ביתנו בצפון, מגרש של 500מ״ר.
להלן הסקיצה הכמעט סופית, עכשיו הגיע זמן תגובות המומחים פה כדי שנוכל לסכם את הסקיצה.
תודה מראש על התגובות.
![[image]](images/uploaded/20151120000558564e47c688984.jpg)
![[image]](images/uploaded/20151120000638564e47ee0c487.jpg)
שלום, ובהצלחה בפרויקט
תכנית מעניינת מאוד!!!
מעט סבלנות והיא תשתלם!!
אעיין בה ואחווה את דעתי בתחילת השבוע הקרוב.
סקיצה אדריכלית
היי קודם כל מזל טוב תהליך הקמת בית הוא תהליך מבורך ואני ממליץ לכם בחום להתייעץ עם עוד משרדי אדריכלות אני יכול להמליץ על משרד אדריכלים בצפון שבראשם עומדת ענת האוזר - נסו איתה אני בטוח שיהיה לה עצות טובות ואולי אפילו תהפוך לחלק מהתהליך עצמו!
סקיצה אדריכלית
היי אדיר, תודה על ההמלצה.
למען הסר ספק, אנחנו מאוד מרוצים מהאדריכל שלנו והוא פתוח מאוד לשמוע אותנו ומבצע שינויים בהתאם לדרישות, הוא יהיה האדריכל מתחילת ועד סוף הפרויקט...
באנו לכאן בכדי לשמוע חוות דעת אחרות של תיקונים פה ושם ולא הקמת פרויקט מאפס.
סקיצה אדריכלית
תודה רבה לכם!
ישנו אתר שמציע וילה עם בריכה מקורה
וישנו אתר שמציע וילה עם בריכה גדולה או קטנה יותר.
בוקר טוב Lirsch
ראשית, אל תחליף אדריכל אם אתה מרוצה מהקיים, משחק הפינגפונג, מטרתו לשפר תכנון.
לעניין שאלתך.
קומת הכניסה.
1. את קירות המגן של הממ"ד, ניתן לבטל אם תתקין דלת נגד רסיסים (באישור הג"א לתכנית שתגיש) דלת זו, מסיבית מדלת ממ"ד רגילה ומחירה גבוה יותר.
תוכל להתרשם באינטרנט או לבקר במקום בו היא מוצעת למכירה (חברת פלרז, מייצרת סטים של ממד"ים ובכלל זה, את הדלת הזו.
היתרון הגדול בביטול או צמצום קירות המגן, בגמישות הביצוע והאפשרות לשינויים עתידיים ללא הפרעת קירות בטון.
2. מיקום חדר הכביסה בקומת קרקע אינו אידיאלי כשהחדרים נמצאים בקומה שנייה. תידרש לעליות וירידות אין סופיות רק בגלל נושא הכביסה. ממליץ להקדיש מחשבה נוספת על כך.
3. רחבת הכניסה הפנימית, משתרעת על פני שטח גדול מידי כשבקומה שנייה זה חסר.
קומה שנייה
1. ההגעה אל מפלס קומה שנייה מעט לחוצה!! חסרה תחושת המרחב הפתוח לפני הכניסה אל החדרים ונראה כי ההגעה נעשית דרך מבוכים למרות שרוחב המסדרונות 1.20 מ'.
בבית פרטי כדאי להשקיע שטח במרחבים תפוחים יותר.
למעט הנ"ל, הכל בסדר גמור והאדריכל שלכם עבד על פי דרישות ומגבלות שאנו לא ערים להם.
בהצלחה ושבוע טוב.